K9rec Dual View med Ghost S camera

8020

Nieuw product

Leveranstid 1-5 arbetsdagar!

Separat leverans av kamera och väst.

Hundväst i 1st justerbar storlek för större jakthundar (Se storlekstabell nedan). Mycket kraftigt material i condura samt reflekterande signal tyg i limegrönt (Höger) resp orange (Vänster).

Valmöjlighet mellan fickor för GPS. Mini-ficka, Liten-ficka, Stor-ficka. Se droplista till höger.

Se mer information nedan

Meer details

$438.78

Meer informatie

Leveranstid 1-5 arbetsdagar!

Separat leverans av kamera och väst.

Nydesignad hundväst av mycket hög kvalité. Inte att förväxla med andra märken av enklare typ. Systerväst till K9rec Long Shot... läser mer på www.sportkamera.se

Väst i flera lager som är mjuk och komfortabel för din hund samtidigt som den är oerhört slitstark. Basmaterialet i västen är gjort i Codura vilket är samma material som används i skyddskläder för motorcyklister.

Följsamheten i västen kommer av dom mjuka banden som spänner in runt halsen och bröstkorgen, och inte i buken vilket många andra västar gör och som hunden ofta upplever som obekvämt. Snabbspännen sitter i båda remmarna och kan ställas i olika lägen för att justera in västen efter din hunds egna mått.
Denna väst vrider sig ej och hamnar inte under eller på sidan av hunden, något som är vanligt förekommande på västar som binder in längre bak på hunden (långa västar).

Är du osäker kan du beställa hem en väst och testa västen lite lätt. Är du inte nöjd, eller att den inte passar, så kan du enkelt skicka tillbaka västen med bifogad retursedel och få pengarna tillbaka.

Signaltyg i limegrönt och orange. Tyget är impregnerat med små glaspärlor vilket ger en stor reflekterande yta. Utöver detta sitter reflexband som ger ännu högre reflektion.

Västen har olika GPS-fickor, stor och liten, samt mini-ficka. See flicken GPS-fickor här för mer info.

Västen är även anpassad för marknadens bästa kamerasystem och kamerainfästning. See associerade produkter nedan.

Drift Ghost video manualer (gäller för både Ghost & Ghost-S)

Accessoires

4 andere producten in dezelfde categorie: