K9rec V2.0 Hundväst. Enkel väst

Ny produkt

Hundväst i 1st justerbar storlek för större jakthundar (Se storlekstabell nedan). Mycket kraftigt material i condura samt reflekterande signal tyg i limegrönt (Höger) resp orange (Vänster).

Valmöjlighet mellan fickor för GPS. Mini-ficka, Mini-ficka special (Ny), Liten-ficka, Stor-ficka. GPS-fickor hittar du under tillbehörsfliken nedan.

Mer detaljer

$70.25

Lägg till i önskelistan

Mer information

Hundväst av mycket hög kvalité. Inte att förväxla med andra märken av enklare typ. 

Välj huruvida du vill ha västen med eller utan infästning för kamerafästen i dropdown-listen till höger.

Väst i flera lager som är mjuk och komfortabel för din hund samtidigt som den är oerhört slitstark. Basmaterialet i västen är gjort i Codura vilket är samma material som används i skyddskläder för motorcyklister.

Följsamheten i västen kommer av dom mjuka banden som spänner in runt halsen och bröstkorgen, och inte i buken vilket många andra västar gör, och som hunden ofta upplever som obekvämt. Snabbspännen sitter i båda remmarna och kan ställas i olika lägen för att justera in västen efter din hunds egna mått.
Denna väst vrider sig ej och hamnar inte under eller på sidan av hunden, något som är vanligt förekommande på västar som binder in längre bak på hunden (långa västar).

Är du osäker kan du beställa hem en väst och testa västen lite lätt. Är du inte nöjd, eller att den inte passar, så kan du enkelt skicka tillbaka västen och få pengarna tillbaka.

Signaltyg i limegrönt och orange. Tyget är impregnerat med små glaspärlor vilket ger en stor reflekterande yta. Utöver detta sitter reflexband som ger ännu högre reflektion.

Västen har olika GPS-fickor, stor och liten, samt mini-ficka och nu även Mini-ficka special. GPS-fickor hittar du under tillbehörsfliken nedan.

Västen är även anpassad för marknadens bästa kamerasystem och kamerainfästning. Se associerade produkter nedan.

Tillbehör

4 andra produkter i samma kategori: